PDA

View Full Version : Extending 'New Post' time limit...



gb387
Oct 23rd, 2008, 05:24 AM
For lack of a better term, is there a way to extend the 'New Posts' time limit? On many occasions I will click 'New Posts' link read a couple then come back 5-10 min later and I have lost all 'new posts' becoming very difficult to catch up on new threads. -or- can someone tell me how that feature in the forum works so I can keep the new posts for longer than what seems to be a short 5 min. Any help would be great!

akimel
Oct 23rd, 2008, 05:47 AM
Here's a work-around, until someone comes up with a better idea, which I'm sure will be very soon:

1) Go to the Forums page: http://www.meguiarsonline.com/forums/index.php

2) Click on "Mark Forums Read," which is near the bottom of the page.

3) Now quickly go to "New Posts."

4) You will get this message:

"Sorry, there are no new threads to view.

You may search for threads updated during the previous 24 hours, here (http://www.meguiarsonline.com/forums/search.php?do=getdaily)."

Click on the hyperlink.

yalerd
Oct 23rd, 2008, 06:14 AM
Here's a work-around, until someone comes up with a better idea, which I'm sure will be very soon:

1) Go to the Forums page: http://www.meguiarsonline.com/forums/index.php

2) Click on "Mark Forums Read," which is near the bottom of the page.

3) Now quickly go to "New Posts."

4) You will get this message:

"Sorry, there are no new threads to view.

You may search for threads updated during the previous 24 hours, here (http://www.meguiarsonline.com/forums/search.php?do=getdaily)."

Click on the hyperlink.

hm! I learn something new everyday! Thanks:xyxthumbs

RogueGypsy
Oct 23rd, 2008, 06:45 AM
It might be your browser. I can look at 'new posts' all day long in Firefox or Chrome, unless I hit the 'refresh' icon, then it all goes away. Your browser may be refreshing automatically.

Another work around maybe to open the main page, then open all links (threads) in a new 'tab' or 'window'. That will fix it if your browser is refreshing when you go back to the main after visiting a link or thread.

Brock

..

gb387
Oct 23rd, 2008, 01:42 PM
It might be your browser. I can look at 'new posts' all day long in Firefox or Chrome, unless I hit the 'refresh' icon, then it all goes away. Your browser may be refreshing automatically.

Another work around maybe to open the main page, then open all links (threads) in a new 'tab' or 'window'. That will fix it if your browser is refreshing when you go back to the main after visiting a link or thread.

Brock

..

I will have give the 'open in new tab' trick a try, never have had this problem on other forums starting to drive me NuTz here on MOL, don't really have the chance to look over the new posts and poof they are all gone!




Here's a work-around, until someone comes up with a better idea, which I'm sure will be very soon:

1) Go to the Forums page: http://www.meguiarsonline.com/forums/index.php

2) Click on "Mark Forums Read," which is near the bottom of the page.

3) Now quickly go to "New Posts."

4) You will get this message:

"Sorry, there are no new threads to view.

You may search for threads updated during the previous 24 hours, here (http://www.meguiarsonline.com/forums/search.php?do=getdaily)."

Click on the hyperlink.

Well that works well too - huh

Mike Phillips
Oct 23rd, 2008, 01:55 PM
I'll send the link to this thread to our Webmaster Ross Conradi and ask him if there's any tweaks he can make to the software...

:)

gb387
Oct 23rd, 2008, 02:07 PM
I'll send the link to this thread to our Webmaster Ross Conradi and ask him if there's any tweaks he can make to the software...

:)


That would be great, maybe I am the only on having this problem? In the past I could click on New Posts and/or refresh as many times as I want and it seemed to drop out some of the old post while keeping the all the new posts kind of a rotation based on how long ago the thread was viewed on my computer and/or updated not sure the exact process but something like that. Right now its poof they are all gone after a short time.

J. A. Michaels
Oct 24th, 2008, 02:05 AM
I do not seem to have this problem on Firefox. But I will try the new posts suggestion. Who knows maybe I am missing new posts also.

Megafast13
Jan 1st, 2009, 05:21 PM
It's your browser. I'm Running Firefox 3 and I get new posts all the time...

firefox.com

gb387
Jan 1st, 2009, 07:01 PM
It's your browser. I'm Running Firefox 3 and I get new posts all the time...

firefox.com


No longer having the problem... shortly after I posted the question it started to work. Not sure if it was something on MOL or not but it works great now!! :xyxthumbs