PDA

View Full Version : Can't see pics in posts!



CosmoTiki
Dec 10th, 2008, 02:21 PM
:help1

I suspect this is a setting thing, but for some reason, I can't see any of the pics that have been posted in various threads. I noticed this first a couple of weeks ago and thought it was just an errant thread, but it seems to be across-the-board.:scratchhead1

I checked my settings and the box for viewing pics is checked, but I'm not super computer savvy...:furious1

Anyone have any suggestions on how to correct or where I should check?:thinking1

Murr1525
Dec 10th, 2008, 02:34 PM
What browser are you using?

Mike Phillips
Dec 10th, 2008, 02:37 PM
So you can't see the picture below?

http://meguiarsonline.com/forums/picture.php?albumid=1&pictureid=1

If you can't then it's likely a setting in your browser?

Not sure what else it could be?

Is this happening with a personal computer or a work computer?

:scratchhead1

CosmoTiki
Dec 10th, 2008, 02:48 PM
I'm using Internet Explorer and can see Mike's pic above (wouldn't mind the grille & headlights for my pickup!)

Here's a thread that I can't see the pics on:
http://meguiarsonline.com/forums/showthread.php?t=29026

Mike Phillips
Dec 10th, 2008, 02:51 PM
Those photos are hosted on PhotoBucket,

http://i206.photobucket.com/albums/bb118/ajnavo61490/Detail-SVTCobra001.jpg


If you're reading the forum from work it could be your employer has blocked all content from that website?

The photo above is hosted here on MOL and it could be that content from this site is not blocked?

Just a guess? :idea: