PDA

View Full Version : Speed up the site



stangy
Oct 30th, 2012, 11:04 AM
The site is incredibly slow and it really discourages people from using it. I do not remember any other site being this slow.

Andy M.
Oct 30th, 2012, 11:29 AM
This is the first complaint like that that I have heard. I'm not having any issues.

Thanks

Evan.J
Oct 30th, 2012, 11:45 AM
No issues here either

Soarer5
Oct 30th, 2012, 12:12 PM
I've been using this site on and off for over 5 years, don't recall it ever running slow! Maybe you should clear your internet cache or restart your computer?

ajb39oh
Oct 30th, 2012, 01:59 PM
It was running slow for me yesterday.

BlueZero
Oct 30th, 2012, 02:56 PM
It runs slow for me too. I would say about 50/50 where it runs really slow compared to okay.

Just to be sure I cleared my cache just now and it's not bad. But not instant.

BillE
Oct 31st, 2012, 04:02 AM
There are times when it does load slow. This seems to happen (for me) more often on the weekends.

At the same time(s) other sites just come flying in.

I'm thinkin' it is just too many people watchin' TV and/or on the local cable. Kinda frustrating, but still beats dial-up (LOL).

Bill

Detailing by M
Oct 31st, 2012, 06:43 AM
That's usualy a problem on the end user and not websites.
Clean your computer, check your firewall settings, ect....

jfelbab
Nov 10th, 2012, 07:02 AM
I see the same slowness. Typically it is in the range of 5-10 seconds for every page to load, but yesterday and this morning each page now takes 15-25 seconds to load. I tried this on three different computers with Safari and Firefox as well as an iPad and an iPhone with the same slowness. This occurs at all times of the day while none of the other sites I frequent show this behavior.

I'm on a fast internet connection (25+Mbps cable).
http://www.speedtest.net/result/2298775343.png

greg0303
Nov 10th, 2012, 09:46 AM
Same here - sometimes MOL server responds much slower than usually.

The speed seems to be absolutely fine this morning. I'm on Fios 25Mbs.

SVT Lightning
Nov 10th, 2012, 11:40 AM
Yup....same for me too.

I see the same slowness. Typically it is in the range of 5-10 seconds for every page to load, but yesterday and this morning each page now takes 15-25 seconds to load. I tried this on three different computers with Safari and Firefox as well as an iPad and an iPhone with the same slowness. This occurs at all times of the day while none of the other sites I frequent show this behavior.

I'm on a fast internet connection (25+Mbps cable).
http://www.speedtest.net/result/2298775343.png

smack
Nov 11th, 2012, 08:19 AM
Same here. This one is a bit slower than the others I frequent.