problem with useing search and forums
Results 1 to 4 of 4

Thread: problem with useing search and forums

          
  1. #1
    Registered Member sleepy's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    meadville, missouri
    Posts
    628
    Rep Power
    126

    problem with useing search and forums

    I have been having problems with using the search for several days. I thought it was just me. So I had my wife try it, she is a computer whiz, and had problems.Today I was using the forums and got a white screen.
    Sleepy

    Love the Classics!

  2. #2
    Hobby Detailer MyFirstES300's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Orange County, NY
    Age
    47
    Posts
    567
    Rep Power
    16

    Re: problem with useing search and forums

    It's not you, I'm experiencing it too, especially when I tried to post a new thread.

  3. #3
    knows enough to be dangerous MrCLRider's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Middletown, OH
    Age
    39
    Posts
    1,253
    Rep Power
    34

    Re: problem with useing search and forums

    I cannot post anything for sale or trade, I wonder if that is related?
    Fergy-

    You're only as good as your last detail

  4. #4
    Registered Member roushstage2's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    The Real NorCal
    Posts
    4,116
    Rep Power
    144

    Re: problem with useing search and forums

    I just tried the search and it worked. I am not having the problem, wow! Maybe try a quick cache cleaning?


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Detailing Forums and Page Ranks
    By danponjican in forum The Break Room
    Replies: 7
    Last Post: Jun 13th, 2008, 02:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •