MT300 buffer
Results 1 to 3 of 3

Thread: MT300 buffer

          
  1. #1
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Fayetteville Georgia
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    MT300 buffer

    I just wanted to see if this is only a problem with my MT300 buffer or who else is having these problems. My wife surprise me this past Christmas with the MT300 buffer. I've been detailing with Meguiar's first buffer for about 15 years or more with no problems. I used the MT300 on my first detail customer in January. Then around a month or month and half I had my first issue with the cable going into the buffer. I read that there was a update on the cable. I called meguiar customer service and I paid to have my buffer shipped out to get it fixed. I was happy to see my buffer back in about a week. Then last week the same issue has come up again with the cable 4 months later after getting it fixed. So lets say I'm not a happy customer. Is this just happening to me or is anyone having these issues. I picked the MT300 because my first buffer from them has lasted 15 years or more with no issues. Plus I've been using and recommending Meguiar's products for about 25 years.

  2. #2
    Michael The Guz's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Lawndale, CA
    Age
    40
    Posts
    5,476
    Rep Power
    63

    Re: MT300 buffer

    Mine has failed twice due to the power cord. Both times fixed under warranty. Contact customer service again.

    My main polisher now is a Rupes LHR15 Mark II. The MT300 only gets used for edge work or for very curvy panels.

  3. #3
    Registered Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Fayetteville Georgia
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Re: MT300 buffer

    I'm going to call them after I get off today. I will check out the Rupes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MT300 same as MT310?
    By snozan in forum Detailing 101
    Replies: 2
    Last Post: Jul 29th, 2016, 10:47 PM
  2. MT300 First Use ?
    By wig in forum Machines - The Dual Action Polisher
    Replies: 4
    Last Post: May 2nd, 2016, 06:56 PM
  3. MT300 and 220/240 Volt Options
    By A4nKar in forum Machines - The Dual Action Polisher
    Replies: 0
    Last Post: Feb 27th, 2016, 07:52 AM
  4. MT300 Technique
    By ErnestHouse in forum Machines - The Dual Action Polisher
    Replies: 34
    Last Post: Nov 4th, 2015, 08:17 AM
  5. MT300 ok for amatuers?
    By lowew79 in forum Machines - The Dual Action Polisher
    Replies: 2
    Last Post: Jul 10th, 2015, 10:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •